genx yg mya sayam ketad'2 !

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Monday, 21 November 2011

tIPS KEKALKAN HUBUNGAN CINTA KORANG :]


jwab salam tuh duluw ! hye reader's , hari ni mya mcm rajin nak menaip jerp .
mya nak kongsi kat kOrang tip sikit untuk kkalkan hbngan korang ~
*i hOpe percintaan i kali ni kekal lha , tanak sekerat jalan :]* haha BERHARAP SANGAT 






1:
mulakan hubungan korang dengan ikhlas , jangan malu untuk jadi diri korang 
yang sebenarnya oke :]
2:
korang perlu  lha percaye 1 same lain , jgn lha duk percaye sangat 
ape yg org ckap kat korang pnye couple tuh oke :]
3:
jika berlaku perselisihan faham , cuba cakap leklok ngan couple korang tuh .
lepas tuh mintak maaf tau , n korang perlu lah saling memaafkan :]
4:
usahlah korang menilai couple korang berdasarkan darjat couple korang ,
ala cinta sejati tak memerlukan semua tuh lha :]
5:
ucakap perkataan ajaib iaitu AKU CINTA KAMU , 
apabila korang ucapkan , TUNAIKANLAH :]
6:
korang tak perlulah ter-over romantik dgn couple korang tuh .
sebab itu hanya membuatkan couple korang rimas !
ingat tuh :]
7:
jganlah terlalu mengongkong couple korang . tambah'2 lagi korang 
bukan SUAMI ISTERI pon ! jeles biar bertempat tau :]
8:
jangan terlalu nak tunjuk korang lah sangat baik dan sempurna gitu .
just be your self oke :]
9:
jgn lah duk banding couple korang tuh dengan ex'2 korang tuh !
sebab korang mcm lebih mementingkan ex korang tuh :]
10:
kurangkan lah menunjukkan korang punya keburukkan .
takkan lah sampai kahwin korang nak bawak keburukkan korang tuh :]
11:
bila korang having a date tuh . jangan lah fokus 
tentang bab masalah korang tuh , cari lah topik yg menarik ,
nanti tak pasal'2 tertekan pulak couple korang .
kesian :]
12:
gunakan daya pujukkan yang tinggi smasa korang
nak pujuk couple korang . ala korang msti pandai bab pjuk memujuk .
kan kan :]
13:
panggil lah couple korang dengan panggilan yg istimewa ,
ala si dea kan istimewa so panggillah dgn panggilan yg
istimewa gitu :]
14:
lakukan aktiviti yg dapat merapatkan hubungan silaturahim .
contohnya berkelah , joging bersama dll :]
15:
cuba fahami hobi couple korang , contohnye bila couple korang suka
bermain sepak takraw . biarkan dea bersukan .
jgnlah korang ckap couple korang tak de mase untuk korang :]

that's all tips yg mya nak share kat korang .
lau korang tanak amalkan pun tape :]
hope you enjoy !

*tapi ingat , jage batas pergaulan korang tuh ! mya 
dah ckap neyh . jgn kata mya tak ckap oke :[]

dah bace ? like lha :]

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT . SEMUA YANG BERADA DALAM BLOG INI HAK MILIK MYA