genx yg mya sayam ketad'2 !

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Tuesday, 22 November 2011

JOM TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWER !

WAJIB JAWAB SALAM TUH DULUW ! hye reader's .
hOhO tadikan lepas mya mengedit belog mya yg tak cunss ni mya pOn dgn rajinnye jenjalan melawat belOg org lain . *HOBI TUH !
pastu bila mya fOllow blog kak dyla
mya tertarik 1 sagmen kat blOg dea .
nak tahu sagmen apew ? TAJUK ENTRY NEYH LHA SYG :]
.
.


#cantek banner akak :[]

k lah meh mya nak citew sikit pasal blog mya yg biase'2 nie :

-> ni blog kedua mya . blog pertame mya ada , 
tapi tak aktif pun . sebab blog 1st mya , mya buat masa
mya masuk bengkel COOL BLOG :]
* dulu mya pernah masuk bengkel COOL BLOG .
wahh , masa mya masuk bengkel tu mya tak tahu apa'2 pun pasal blog ni !
bila dah msuk bengkel tuh dea ajar lah serba sedikit tntang blog ni .
cikgu'2 yg ajar mya tu ckap bole buat duit .
tapi sampai sekarang mya tak tahu mcm mana nak buat duit!

-> blog ny cantek sebab mya ekut tutorial orang *cantek ke ?

-> kalau mya rasa nak luahkan ape'2 , ney lah my online diary mya !
nak'2 pasal  mr right mya .HEHE .
 
-> ni 1st time mya masuk contest , 
kalau tak menang pOn tape . 

-> mya nak lah jgak blog mya Ramai yg fOllow , jeles tau 
tngok blog orang beratus - ratus yg follow !

ni mya tag orang bertuah ! akma .
*sorry mya tag sorang je , mya tak tahu nak tag sape =,='




dah bace ? like lha :]

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT . SEMUA YANG BERADA DALAM BLOG INI HAK MILIK MYA