genx yg mya sayam ketad'2 !

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Monday, 21 November 2011

background mcm mya :]

jwab salam tuh dluw ! hye reader's , lam 1 minggu lpas adew lha sOrang dua
 adek ni tnya mya .
akak'2 , akak ambik kat mane background untuk blog akak ?
share kat adek bOle , nak gnew jgak .
oke lah tapi sebelum tuh mya mintak maaf baru nak share oke :]
tak engat lha syangss .
untuk adek yg mintak di rahsiakan identiti tuh ,
meyh akak ckap .
akak ambek kat sini jerp 
.
.
.
.
.
.
.

tekan sini :]
 
oke ? cantek'2kan ? oke lha tuh jerp yg mya nak share harini .
lau kOrang nak pun just take it ~
enjOy it , kbhOi :[] 
p/s : untuk adek tuh tak pyah lha creadit'2 oke . akak tak 
perlukan pOn :]


dah bace ? like lha :]

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT . SEMUA YANG BERADA DALAM BLOG INI HAK MILIK MYA