genx yg mya sayam ketad'2 !

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Monday, 31 October 2011

JUST WANT TO SAY THAT = IM HAPPY :]

Happy Poems Pictures, Images and Photos



wah ! HAPPY ? taO tad napew mya happy , sebubb . .
mya dah 'ehem-ehem' smle nan mr right mya , WALAWEH !
so mmg arw mya happy , thanks awak buat sy smile smUle :] *ececeh*
mya harap lpas neyh dah tad clash'2 lagy yerp , tamOo'2 ~ 
it's hurt 4 me to face it again and again k syg .
awak taO apew syangg , HAHA !
k lha thats Oll  , syangg :
thanks 4
 everythingsSs :]




dah bace ? like lha :]

Thursday, 27 October 2011

sOrry tO sAy Syang :'|





yie , yie taO tad mya sayang sangad yie . yie taO tad napew mya slalu blOck yie ? cOz mya sakid aty tengOd pOst yie ! msty yie ckap mya jeles kan ? yewp, emank mya jeles . yie taO pew prasaan mya !
mya jady saked aty bilew sari suntuk yie lacOm tad mcg/qOl mya . yie On9 bleh puladd ~
yie mcg fara bleh puladd ~ mya saked aty taO tad , yie emank dOd taO prasaan mya . se agy mya nOd yie taO yg mya emank dOd suke yie lebeyhkan fara dari mya , yie ckap yie syang mya ! p gnie kew care yie 2juk syang yie tuh , yie taO tad yg yie dha buad mya rase yie dah emank dOd syang mya .
 mya taO yie mybe mrah mya ckap gtoO , tapy mya nak luahkan jgak .
 mya tad taO napew yie jady mcm neyh , kew sbub fara ! 
to fara : tahniah sebub awak berjaye buad dea tertarik untuk syaNG fara , tad mcm mya kan .
 sampay skuunk mya tad dpat buad dea tertarik untuk syg mya : ]
yie , tady paiz adew gtoO mya yg yie 2lis kat wall yie 
yg yie suh mya nan faiz g mampOsh ! betOl ke ? mya tad dpat nak tngOk sendri cOz mya blOck 
yie , nape yie 2lis mcm tuh ? mya adew uad yie mrah ker ? 
mya mintak maaf bnyak'2 k , kbhaii syang :]
*hari neyh first Time mya tulis terus nAme yie , byase 
mya tulis MR RIGHT*



dah bace ? like lha :]

Tuesday, 25 October 2011

sY rINkDUW AwAK SYanGG (!)


lame mya tad jumpe awak kan mr right :[ , 
mya rindu awak sanad'2 . 
mya taO yg skunk neyh itewr taded papew hbngan ,
tapyy , , nape awak SOMBONG sanad !
mya rindu nak mcg nan awak ,
mya sedar laO mya mcg awak skunk mya mcm tad appy .
cOz mya rase cam mya TENGAH GANGGU AWAK ! 
mya jgak rindu nad dngar suare awak ,
nad dngar awak GLEKEK SUKE :]
tapy taphe lha , nad buad mcm mner .
mya slalu hOpe awk qOl mya ,
tapy fOn mya ttp snyi :'(
*awak tengah happy kod skunk*
taphe lha , nver mind !
kbhoii ~



dah bace ? like lha :]

Wednesday, 19 October 2011

nOtim tO say : [

16.10.2011 <--- tarikh keramat neyh ! ececeh ~ takk lha .
bnow tuh tarikh mya dha berbaik smle nan mr right mya : : ]
tapi ukan cple taO ! tpi mlam tuh jgak mya thu yg dea syangg Oam len .
tapi sbg adex angkad lha . first time dea ngaku yg dea syangg Oam len .
wahh ! nak nangess rase *sobsOb : [
tape lha mya tak marah owm syangg .
coz mr right ckap dea tamO cple pOm nan adik dea tuh !
then mr right ckap lagi yg dea nak pgg jnjy dea tuh ~
tapyyy kann dea msty ade niat nak cple kan nan adik dea tuh .
arapp arw , sebub dea terikat nan jnjy dea jew kOd ,
dea tak cple tUh . . kan'2 ?
tape lha btw ,
''seMOgE BeRBaHAGIA DenGaN ADiK BARU YEpp SaYANG''
*walaweh ! ayat marah tuh !




dah bace ? like lha :]

Thursday, 13 October 2011

TERPAKSA MELEPASKANMU SYANGG |':

  maafkan mya krne trpakse mlpaskan awak prgi . tapi mya tao msti awak suke kan .
mya dah pnat dgn awak , knpe awak slalu nak uat hal , nak bgi mya sakid aty .,
ape salah mya ? pas neyh awak pergi lha cple nan bdak tuh oke , mya tak ksah !
mya rela lau awak bhgie , mya tak ksah nan diri mya . nak mati ke . .
biarlah ! mya mcm bonekan kan ? tak dew prasaan ~
mya tahu awak tamo0 cple len sbb awak terikat nan janji awak tuh ,
awak bkan syang mya lagi owm kann syaannngg?
syangg , awak tao tak awak bnyak brubah !
awak dah tak mcm dluw ~
sy nak papa saye yg dluw ! yg slalu syangg kan mya <3
mybe slah mya jgak kan syangg .
tapi mcm mne owm , awak ttap mya syg .
jgan care kat mya lgi k , lao awak bce entry neyh .
cbe faham ape mya nak : )
terima kasih atas sglanya awak ! *sobsob* [:




dah bace ? like lha :]

sampai bile ak harus teruss menunggu ? aku dah penat syg =='

 
glitter-graphics.com

bile mya duk kt tingkap blik mya then mya tngok langit ,
ade bntang , ade bulan . indahh sgat'2 ~
seindah kenangan ktew kan syangg .
syangg , awak tahu tak ?
tiap kali sy tngok lngit ,
sy trngat kat awakk , syangg .
nak tahu tak nape ?
sbb kenangan ktew to0 lha .
syangg , awak tao tak ?
sy tringin sngat nak brsame awak smle ,
tapii , smpai bler sy harus tnggu awak .
sy dah ready nad brsame awak lgy ,
tpii , nape awak mcm ignore sy jed ?
nape ,
stkat neyh awak blom mnx btol'2 owm
nak cple nan sy !
syangg , i just want 2 say that
im tired of waiting you --'



dah bace ? like lha :]

Sunday, 9 October 2011

KITEW DHA CLASH , TAPI MASIHKAH ADA HARAPAN UNTUK KITA BERSAMA LAGI

tak percaye kan ? tup tap tupa tap mya dha clash nan mr right mya ):
tapi , mya masih m'harapkan ktew dpat bersame lagi .
tapi skunk mya tngod mr right dha mcm tad sayang mya lagi .
seriously mya ckap neyh !
adew sblm neyh mr right mintak cple smle ,
tapi mase tuh . . .
im not ready yet , coz still marahkan mr right : :
im sorry dear ):
tapi cam ner owm , mr right ttp di hati mya .
bkan untuk smntara but utk slamanye ~
*walaupom tady mr right buat mya sakit aty *





dah bace ? like lha :]

COPYRIGHT . SEMUA YANG BERADA DALAM BLOG INI HAK MILIK MYA